Opplev Norge på padletur

Norge er kjent for sine mange og høye fjell som stuper ned i fjordene våre. Spesielt i Nord-Norge er det å komme seg ut i naturen om sommeren når sola aldri går ned, magisk. Både for turister og fastboende. Padling har blitt mer og mer populært i landet og det å drive med kajakk i våre fjorder, elver og innsjøer er blitt en veldig vanlig friluftsaktivitet. Å oppleve Norge fra kanoen er å anbefale!

Her kan du padle i instagram-natur

Norges beste padlesteder er fjordene våre på Vestlandet. Her kan du padle milevis og timevis i vakre fjorder der fjellene stuper bratt ned. Her er mulighetene mange, enten du kommer i kajakk eller kano. I tillegg er de mange innsjøene å anbefale. Det kan helt klart være verdt å ta seg bryet med å frakte en kano eller kajakk de få hundre meterne i gode stier for å få med seg en liten frisk padletur før man køyer i teltet sitt.

Deilig natur og viktig innemiljø

Etter en lang og forfriskende tur med kanoen (eller kajakken), er det alltid deilig å komme hjem til seg selv. Med all den mektige og deilige naturen som vi har, gir den en veldig fin oppladning av kropp og sjel til andre oppgaver som gjerne må gjøres i hverdagen. Har du tenkt på ny parkett i helgen du brukte på padling, så kan jo motivasjonen være på topp når du kommer hjem til å skaffe nøyaktig det du trenger og ønsker for hjemmet ditt.