Eget medlemsblad for padlere

 

Den som interesserer seg for padling gjør lurt i å følge med på siden padlesiden.no. Her finner du nemlig alt du trenger å vite om padling, om utstyr, og om hvordan utstyret fungerer. Dertil finner du flere gode tips og råd om alt fra turer og utflukter.

Siden inkluderer gode tips og guider til padling i hele verden.

Noe tung på snikreklame i form av tester

Siden er en god tjeneste for alle som er interesserte, selv om den til dels er noe tung på annonsering og produktplassering. Likevel virker det som om tester av utstyr, og meningene som ytres om utstyret er rimelig balansert.

Gode tips og triks sider

På den andre siden finnes det også mye innhold som ikke direkte er der for å selge oss noen nye produkter. Hjemmesiden har noen fine teknikk-seksjoner for deg som ønsker å se nye teknikker, og å lære deg litt av hvert på egen hånd.

Da snakker vi heller ikke kun om rent praktiske teknikker når det kommer til padling i kajakk, men også om hvordan man sikrer riggingen og utstyret, så vel som nisteforslag og sløy-råd for bygging av egen kajakk.